Kilpatanssi

Kilpatanssi on yleisnimi, jolla tarkoitetaan vakio- ja latinalaistanssien kilpailutoiminnan harrastamista.

Syksyllä 2021 ei kalenterissa ole erikseen lasten kilpatanssin alkeita. Mikäli on innostusta, niin voi tulla suoraan mukaan jatkoryhmän ensimmäiselle tunnille. Tehdään tarvittavia muutoksia kalenteriin tämän pohjalta.

Vakiotansseihin kuuluvat:
Hidas valssi
Tango
Wienin valssi
Foxtrot
Quickstep
Latinalaistansseihin kuuluvat:
Samba
Cha Cha
Rumba
Paso Doble
Jive

10-tanssissa tanssitaan kaikki viisi vakiotanssia ja viisi latinalaistanssia. Kilpatanssissa kilpaillaan aina saman taitotason omaavia kilpakumppaneita vastaan eli kilpailutoiminnan aloittaminen on helppoa minkä ikäisenä tahansa. Kilpatanssin taitoluokkiin perustuva kilpailusysteemi on tasapuolinen ja kannustava. Revontulitanssijoissa kilpatanssia tanssitaan useassa ryhmässä. Syksyisin aloittavat sekä lasten että aikuisten alkeisryhmät. Lisäksi edistyneemmille on omat ryhmänsä. Alkeisryhmissä opetellaan syksyn aikana cha-cha, jive, quickstep ja hidas valssi.


OHJAAJA

Pasi Tapio

0407221491
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Revontulitanssijoiden kilpatanssikurssien sekä bailan ohjauksesta vastaa Pasi Tapio. Hän aloitti oman kilpatanssiharrastuksensa vuonna 1989. Oman kilpatanssiuran jälkeen hän siirtyi opetushommiin. Nyt hänellä on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa.

Pasi on suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Hän on opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.

Pasi on tuonut Rovaniemelle Bailatinon vuonna 2000, joka tuolloin oli ensimmäinen tunti lajissaan Rovaniemellä.