Latin style duo/ tekniikka

Tunnilla tanssitaan parin kanssa samoja liikkeitä mahdollisimman yhtäaikaisesti synkronissa. Lajeina syksyllä ovat samba, cha, rumba ja jive. Koreografiat rakentuvat tuntien mittaan ja samalla harjoitellaan tanssin tekniikkaa, kuten nilkkojen, lantion, vartalon ja käsien käyttöä. Tunti soveltuu erinomaisesti tekniikankin harjoitteluun, koska koreografiat rakentuvat perusaskeleista ja toistoja tulee paljon. Tunti soveltuu myös Solo-tanssijoille tai halutessa voi harjoitella myös triona.


OHJAAJA

Pasi Tapio

0407221491
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Revontulitanssijoiden kilpatanssikurssien sekä bailan ohjauksesta vastaa Pasi Tapio. Hän aloitti oman kilpatanssiharrastuksensa vuonna 1989. Oman kilpatanssiuran jälkeen hän siirtyi opetushommiin. Nyt hänellä on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa.

Pasi on suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Hän on opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.

Pasi on tuonut Rovaniemelle Bailatinon vuonna 2000, joka tuolloin oli ensimmäinen tunti lajissaan Rovaniemellä.