Reggaeton

Reggaeton on riehakaan rytmikästä katutanssia ja -musiikkia, jossa on vaikutteita mm. latinomuusikista, reggaesta, dancehallista ja hiphopista. Reggaeton on paitsi hauskaa biletystä, loistavaa treeniä kehon liikkuvuudelle ja liikekielelle. Sille tyypillistä ovat voimakkaat rintakehän ja lantion liikkeet. Tunneilla treenataan liikekieltä ja tanssitaan lyhyitä koreografioita. Hiki ja hymy on taattua! Tunti sopii niin aloittelijoille kuin aiemmin tanssineille.

Reggaeton is rhythmical streetdance and -music, which has influence of latin music, reggae, dancehall and hiphop. Dancing reggaeton is but funny party, also great training for movements of body. Typical for reggaeton are strong movements of chest and pelvis. These will be trained in classes, as well as short choreographies. Sweat and smile is guaranteed! Class is open level.


OHJAAJA

Yordan

0442445231
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Geordanis, "Yoyo", on kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko. Hän on kotoisin Santiagosta, sonin (salsan "esiäidin") syntysijoilta. Hän taitaa kuubalaisia tansseja laajalti afro-kuubalaisesta folkloresta nykypäivän populaaritansseihin, kuten reggaetoniin, ja sydäntä lähinnä on rumba (salsan esiäiti sekin). Hän on tanssinut useissa ammattiryhmissä, kuten Rumberos de Cuba ja Siete potencias. Hän haluaa välittää oppilailleen paitsi tanssin tekniikkaa, ennenkaikkea riemua ja musiikin tulkintaa. "Relajar el cuerpo!"