Soolosalsa

Soolosalsa alkeet (Solo salsa beginner)

Soolosalsan alkeiskurssi, joka toiveiden mukaan nyt aiempaa pidempänä. Liikkeelle lähdetään aivan alkeista, eli salsan perusaskeleesta ja 123 -rytmistä ja tältä pohjalta tanssitaan helppoja koreografioita. Aiempaa salsa-osaamista et tarvitse, ja toisaalta tässä on hyvä tilaisuus virittää vanhoja taitoja. Suositeltavaa myös parisalsaa aloitteleville. Kurssin jälkeen voi jatkaa soolosalsan jatkotunneille. Opettajana kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko Geordanis Figuerola Medina.

A beginner’s course in solo salsa, now longer than before. We start from the very beginning, ie the basic step and 123 rhythm of Salsa, and easy choreographies are danced on this basis. You don’t need previous salsa skills, and on the other hand, here’s a good opportunity to tune in to old skills. Also recommended for beginners. After the course you can continue to solo salsa intermediate class. The teacher is Geordanis Figuerola Medina, a Cuban professional dancer and musician.


Soolosalsa jatko (Solo salsa intermediate)

Jatkotason tunti, jossa salsa-askelien lomaan sekoitetaan elementtejä muista kuubalaisista tansseista ja rytmeistä, mikä on kuubalaiselle salsalle ominaista. Tältä pohjalta harjoitellaan liikekieltä ja tanssitaan lyhyitä koreografioita, jotka vaihtuvat kerrasta toiseen. Opettajana kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko Geordanis Figuerola Medina

In this class, there will be salsa mixed with rhythms and steps of other Cuban dances, which is typical for Cuban salsa. We will rehearse movements and do small choreographies, which will variate between classes. Teacher is a Cuban professional musician and dancer Gerodanis Figuerola Medina.


OHJAAJA

Yordan

0442445231
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Geordanis, "Yoyo", on kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko. Hän on kotoisin Santiagosta, sonin (salsan "esiäidin") syntysijoilta. Hän taitaa kuubalaisia tansseja laajalti afro-kuubalaisesta folkloresta nykypäivän populaaritansseihin, kuten reggaetoniin, ja sydäntä lähinnä on rumba (salsan esiäiti sekin). Hän on tanssinut useissa ammattiryhmissä, kuten Rumberos de Cuba ja Siete potencias. Hän haluaa välittää oppilailleen paitsi tanssin tekniikkaa, ennenkaikkea riemua ja musiikin tulkintaa. "Relajar el cuerpo!"