Afrocubano

Kuubalainen rytmi- ja tanssimaailma on uskomattoman rikas, magneettinen ja mukaansa tempaavaaa. Afro-kuubalaisia tansseja ovat mm. eri yoruba- ja congo-tanssit. Näille tansseille ominaista ovat rintakehän syke ja maahan päin joustava liike. Näissä tansseissa kehon liikkuvuuteen löytyy uusia ulottuvuuksia ja rentoutta. Salsa-tanssia maustetaan usein paitsi rumballa, myös afro-kuubalaisten tanssien elementeillä. Tule ja huumaannu rytmeistä!!

Cuban rhythms and dances are extraordinarily rich, magnetic and breath-taking. Afro-cuban dances are e.g. different yoruba-, congo-, arará and afro-haitian dances. Typical for these dances are pulsing movement of chest and down-ward bouncing. Through these dances you can find new movements and especialy relaxation and technique, that you find in salsa, too. Salsa dance is often spiced with rumba, and elements of afro-cuban dances, too. So this course is recommended for salsa dancers, and of course for everybody who enjoys dance and rhytms. Jus come and get hypnotized!!


OHJAAJA

Yordan

0442445231
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Geordanis, "Yoyo", on kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko. Hän on kotoisin Santiagosta, sonin (salsan "esiäidin") syntysijoilta. Hän taitaa kuubalaisia tansseja laajalti afro-kuubalaisesta folkloresta nykypäivän populaaritansseihin, kuten reggaetoniin, ja sydäntä lähinnä on rumba (salsan esiäiti sekin). Hän on tanssinut useissa ammattiryhmissä, kuten Rumberos de Cuba ja Siete potencias. Hän haluaa välittää oppilailleen paitsi tanssin tekniikkaa, ennenkaikkea riemua ja musiikin tulkintaa. "Relajar el cuerpo!"