High Heels

Seksikyyttä tihkuvalla Heels -tunnilla saat varmuutta koroilla kävelemiseen ja tanssimiseen, olit sitten aloittelija tai kokenut tanssija. Tunti koostuu erilaisista korkokengillä toteutettavista harjoitteista sekä koreografioista. Tällä tunnilla on tarkoitus vapautaa sisäinen jumalattaresi ja sulavoittaa liikkumista, sekä tanssimista koroissa hauskanpitoa unohtamatta! Koreografiat ovat pääsääntöisesti commercial tyyliä, jossa mausteena eri vaikutteita niin latin-, twerk- kuin dancehall-maailmasta. Tunneilla käytetään R’n’B, pop ja hip hop musiikkia. Tunti sopii kaikille sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta, rohkea asenne riittää!
Ota tunnille mukaasi omat tanssikorkokengät. Tunneille voi osallistua halutessaan myös ilman korkoja.

Tunnit on drop in -tunteja eli jokainen tunti on omansa workshop eikä viikottaiseen käymiseen sitouttavaa. Käy juuri silloin kun sinulle sopii.

Tunnille ei ole ikäsuositusta, tule kokeilemaan.


OHJAAJA

Jonna Panula

0445261553
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä. Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"