Latino show

Latino Show-tunneilla tehdään ryhmäkoreografioita eri Latinalais-Amerikkalaisiin tansseihin, kuten cha cha, rumba, paso doble ja samba. Kevään aikana harjoitellaan ryhmäkoreografia, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä. Aiempi tanssitausta muista lajeista tai perusaskelten osaaminen cha chan osalta on oltava hallussa. Kevään tunneilla tehdään täysin uusi koreografia, joten uudet harrastajat pääsevät helposti mukaan. Kevään esityksen tanssina on cha cha.

Varusteet: naisilla latinalaistansseihin tarkoitetut korkokengät, miehillä lattarikengät. Esiintymisasusta keskustelua ensimmäisten tuntien yhteydessä. Jokainen osallistuja maksaa omat varusteet esiintymisten osalta. Harjoittelun osalta on tärkeää, että sitoutuu osallistumaan kaikille tunneille. Koreografia tehdään koko ryhmälle, joten koko ryhmä on myös esiintymässä. Harjoittelun tukena käytetään videointia.


OHJAAJA

Pasi Tapio

0407221491
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Revontulitanssijoiden kilpatanssikurssien sekä bailan ohjauksesta vastaa Pasi Tapio. Hän aloitti oman kilpatanssiharrastuksensa vuonna 1989. Oman kilpatanssiuran jälkeen hän siirtyi opetushommiin. Nyt hänellä on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa.

Pasi on suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Hän on opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.

Pasi on tuonut Rovaniemelle Bailatinon vuonna 2000, joka tuolloin oli ensimmäinen tunti lajissaan Rovaniemellä.