Street edistyneet/ jatko

Street edistyneiden tunnit tarjoavat tavoitteellisempaa ja haastavampaa harjoittelua motivoituneille ja katutanssilajeja aiemmin harrastaneille tanssijoille. Edistyneiden tunneilla keskitytään kunnon kohottamiseen, katutanssitekniikan hallitsemiseen, musikaalisuuden ja rytmin oppimiseen sekä koreografia kokonaisuuksien harjoitteluun. Tunneilla syvennytään katutanssin kulttuuriin, kisamaailman edellytyksiin ja toimivan ryhmädynamiikan saavuttamiseen eri harjoitusten avulla. Pääpaino tunneilla on aina terveellisessä liikkumisessa turvallisessa ympäristössä musiikista ja liikkeen voimasta nauttien. Tavoitteellisuudesta huolimatta tunneilla hauskanpito on aina etusijalla!

Syyskauden päätteeksi street edistyneistä muodostetaan ikäjakaumien ja taitotasojen mukaan kevätkaudeksi sopivat ryhmäkokoonpanot. Tanssijoiden omien toiveiden mukaan päätetään osallistumisesta kevään Street tanssin SM-kilpailuihin.

Tavoitteellisemman harjoittelun vuoksi toivotaan sitoutumista koko lukuvuodeksi!

Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon sitoutumiseen kuuluvat vastuulliset seikat, joita ovat kisaamiseen liittyvät kustannukset, kuten pakolliset kisamaksut ja matkakulut ja vapaaehtoiset kisavaatehankinnat, mahdollisuus ryhmän itsenäiseen varainkeruuseen ohjaajan tuella, mahdolliset tanssituntien ulkopuoliset tapaamiset ohjaajan kanssa sekä ylimääräiset treenivuorot ryhmän kesken tai ohjaajalta tilattavissa olevat lisätreenitunnit.

Lisätietoa suoraan ohjaajalta Jonnalta.


OHJAAJA

Jonna Panula

0445261553
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä. Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"