Street lapset

Street lasten tunnilla tutustutaan katutanssin kehonkieleen, opetellaan Hip Hopin perusteita ja inspiroidutaan katutanssin kulttuurista luovuuden ja leikkimielisyyden kautta. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Tärkeintä näillä tunneilla on pitää yhdessä hauskaa, nauttien musiikista ja tanssista.


OHJAAJA

Veera

0442152655
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Olen Veera, 18 vuotias nuori täältä Rovaniemeltä. Opiskelen tällä hetkellä 3. vuotta kaksoistutkintoa merkonomiksi ja siinä ohella ohjaan Lasten street -tunteja. Tanssin myös itse RTU Street Crew:ssa kolmatta vuotta.

Tanssia olen harrastanut reilu 11 vuotta, jonka aikana on tullut 3:ssa SM-kisassa sekä muutamassa katselmuksessakin käytyä. Montaa eri lajia vuosien varrella on tullut testattua mutta viimeiset 8 vuotta olen streettiä tanssinut nimenomaan Revontulitanssijoilla. Tanssimisesta oonkin aina tykännyt, koska silloin saa pitää hauskaa ja nauttia siitä musasta sekä fiiliksestä, mikä siitä tulee.

Toivon että mun tunneilla pidettäis hauskaa ja nautitaan siitä tanssimisesta ja tekemisestä, oppittais uusia liikkeitä ja tekniikoita sekä saatais se palo syttymään tähän lajiin ja tanssimiseen ylipäätään.