Street

Tunti tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja tanssijana kehittymiseen kunkin oman taitotason mukaan. Tunnit ovat monipuolisia sisältäen lämmittelyä, perusliikesarjoja, erilaisten koreografia osuuksien harjoittelua sekä tanssitaitoja kehittäviä harjoitteita venyttelyä unohtamatta. Tunneilla on avoin taitotaso ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Keskeistä näillä tunneilla on kuitenkin nauttia musiikin ja liikkeen tuomasta voimasta ja pitää yhdessä hauskaa!

Tunnit on drop in -tunteja eli jokainen tunti on omansa workshop eikä viikottaiseen käymiseen sitouttavaa. Käy juuri silloin kun sinulle sopii.

Tunnille ei ole ikäsuositusta, tule kokeilemaan.


OHJAAJA

Jonna Panula

0445261553
(Yhteydenotot ensisijaisesti tekstiviestillä)
Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä. Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"